NICOLE
Menyasszonyi és alkalmi ruhatervező
Életünk talán egyik legfontosabb döntése a kapcsolatunk szentesítése a házasságkötés. A különleges alkalomra a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása talán a legnehezebb, egyben a legcsodálatosabb feladat a menyasszony számára. Ezt a fontos döntést tesszük könnyebbé folyamatosan megújuló menyasszonyi ruha kínálatunkkal, mellyel szalonunk szeretettel várja minden kedves leendő menyasszonyát Nagyszőlős szívében. Esküvői ruháink készítésénél gondosan ügyelünk a letisztult vonalakra, a minőségi anyaghasználat és a tökéletes kivitelezést ötvöző finom eleganciára!
Esküvői ruhák széles választékának fő alapanyagait a minőségi szatén, az organza, a taft, a különlegesen finom csipke alkotja, melyet az aprólékos kézi gyöngyözés és strasszkövezés tesz egyedülállóan varázslatossá. Egyedi kérésével keressen minket bizalommal!
Alkalmi, estélyi, szalagavató ruhák is megtalálhatóak üzletünkben. Állandó jelleggel megújuló választékunkért nézzen be szalonunkba! A lányok itt alakjuknak és ízlésüknek megfelelő ruha kollekcióból válogathatnak. A görög vonalú , az egyszerű és letisztult formájú szalagavató ruha vagy a csillogó, s díszes, illetve az extravagánstól a ‘habcsók’ szalagavató ruhákig mindegyike megtalálható szalonunkban. Legyél a szalagavató bál és a keringő királynője! A kiegészítők gondosan összeállított választékának köszönhetően minden menyasszony megtalálja az egyéniségéhez és a kiválasztott esküvői ruhához leginkább illő kiegészítőket, legyen a menyasszonyi ruha akár romantikus, klasszikus vagy modern stílusú.
Nicoletta Pihor